La Quercia di Checco

Het verleden is altijd aanwezig in elke hoek van het landhuis. Alles dat aan Francesco Vagner toebehoorde werd gerenoveerd met respect voor de oude tradities. Het oude in de meest elegante zin van het woord komt samen in een unieke harmonie en evenwicht met het moderne.

Een combinatie van lijnen, spaties, materialen, verlichting die verder gaat volledig in toon. Elk object is herontworpen of verplaatst zonder de ware aard te verstoren. Alles leeft poëtisch.

Dit is het resultaat van een lang en zorgvuldige werk en werd meesterlijk gerealiseerd door ontwerper Roberta Ilari. Het geheugen van dingen, de kennis en het bewustzijn van het verleden om goed te leven.   Dit is het concept dat spreekt en woont in "La Quercia Checco", Le Marche, een oase gelegen op de prachtige hellingen van de vallei van de rivier Aso.

Een plaats verwijderd van de drukte van de moderne wereld., in een ongerepte omgeving, de voogd van tradities en zeden die hun wortels in een rijk verleden hebben.

"La Quercia Checco" is dit alles.

Ook kan u meegenieten van de Italiaanse avond, barbecue- en pizza-avonden die doorgaan op de andere accommodaties en last but not least; uw Nederlandstalige gastkoppel ter plaatse die er steeds voor u is ! U bent ook onze gast!

Tarievenlijst per week

tot 10 personen € 3000
tot 15 personen € 3500