Het Agriturismo

De typische Italiaanse sfeer in agriturismo Fonte di Sant Andrea. Met uitgebreid ontbijt ter plaatse en prachtig zwembad! Ons trefpunt voor alle accommodaties van waaruit de meeste uitstappen ook vertrekken en waar onze kookdemo's doorgaan. Waar het Italiaanse leven is blijven stilstaan.

De gastvrijheid van onze gastheer en de kookkunsten van la mamma zijn ondertussen bekend bij onze vaste gasten! We proeven er van de verse groenten en fruit uit eigen tuin. La mamma kookt de gerechten volgens aloude traditie! Vergeet zeker ook niet te proeven van de huisgemaakte Mistrà! Geniet van "la dolce vita" op het landgoed van pepe!

Gasten die boeken via Casa dell'alba kunnen bij ons terecht voor informatie over de streek en genieten bovendien van kortingen ter plaatse op excursies, kookdemo's, koffie-en wijndegustaties, natuur-wandelingen, etc. Ook kan u meegenieten van de Italiaanse avond, barbecue- en pizza-avonden die doorgaan op de andere accommodaties en last but not least; uw Nederlandstalige gastkoppel ter plaatse die er steeds voor u is ! U bent ook onze gast!

Tarievenlijst

Tweepersoonskamer € 85 per nacht en € 90 per nacht voor een kamer met airco
Extra bed op de kamer € 35 per nacht
Kinderen van 3 tot en met 12 jaar Logeren in een kamer met 2 volbetalende gasten aan € 25 per nacht
Kinderen van 0 tot 3 jaar Kunnen in een babybedje slapen voor € 5 per nacht extra

Reserveer Nu