Die rust gunnen we je graag in één van de accommodaties. Bovendien zijn de temperaturen er tussen april en oktober heerlijk. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid, zowel met de wagen als per vliegtuig (luchthaven Ancona of Pescara + huurwagen), is een stressloze reis gegarandeerd. Ter plaatse kun je genieten van de rust, het prachtige uitzicht, het zwembad en de broodnodige quality-time.

Montelparo is een idyllisch dorpje in Le Marche dat zijn middeleeuwse uitstraling heeft weten te bewaren. Le Marche is een onbekend gebied onder Italië-liefhebbers en is meer dan de moeite waard om ontdekt te worden! Het ligt rechts van Umbrië, verscholen tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Montelparo heeft met zijn 969 inwoners een unieke ligging. Gelegen op de top van een berg tussen Fermo en Ascoli, grenst het in het noorden aan de Ete Vivo vallei en in het zuiden aan de Aso vallei.

Verder heeft Montelparo grote troeven. De Adriatische zee bevindt zich op een half uurtje rijden. En zij die liever de bergen verkiezen, kunnen terecht in het nationale park van de Sibillijnse Bergen. Montelparo ademt het authentieke Italië uit. Overal word je omringd door wijn- en olijfboomgaarden. Plaatselijke boeren maken er de heerlijkste wijn en olijfolie. Het landschap van Montelparo combineert een zuiders klimaat, een adembenemende natuur met de beste regionale keuken.

Dé ideale plek om tot rust te komen.